top of page

SANREMO: Final Zamanı !

Buonasera a tutti ! Admin2'niz Torino'dan sizi selamlıyor. Geldik o muhteşemmm haftanın sonuna, sinir krizi geçirme garantili olası sonuçları göz önüne almazsak, çok üzülüyorum bittiğine. Öncelikle kısacık bir şey demek istiyorum. Şehirde herkes Sanremo konuşuyor, apartmanda her evden son ses Sanremo canlı yayın sesleri geliyor bu inanılmaz. Habitatımda çok mutluyum hahahaa.


Eğer Napoli lobisi bastırdığında basın ve radyo jürisi gerekeni yapmazsa Geolier galibiyeti görmeye hiç hazır değilim ayrıca :)


Loredana Berte'den bahsetmek istiyorum biraz. Çok sevilen, çok ünlü ve saygın bir sanatçı. O yüzden onu çok üstte görürseniz de hiç şaşırmayın, İtalyanların ölüp bittiği tipik İtalyanca şarkıyla yarışıyor kendisi.


En büyük adaylardan Angelina Mango ve Annalisa'dan bahsetmeme gerek yok sanırım umarım onlardan biri Eurovision'a gider. Focus Jury olarak biz Top 10'larımızı hazırladık, Admin3 ve T nin Geolier sıralamalarını görmezden gelirsem aşağı atıyorum listelerimizi, yorumlarınızı da bekliyorum. Bu uzuuuun maratonda uykusuz kalacaklara Allahtan sabır ve bol eğlence diliyorum. Ben size twitterdan italyanca çevirileri de yapmaya çalışacağım görüşürüzzz. Arrivederci :)








51 görüntüleme0 yorum

İlgili Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page